Mai rapid. Mai avansat. Mai puternic.

Nascuta din dorinta de a oferi produse de inalta performanta si activand intr-un segment de piata aflat intr-o permanenta schimbare, Division Gas Solutions , s-a impus rapid pe piata materialelor de instalatii din Romania, avand o evolutie spectaculoasa, devenind in doar cativa ani, una dintre cele mai sigure si de incredere companii de pe piata serviciilor din Romania.

Suntem una dintre cele mai recunoscute firme de productie si distributie de materiale pentru instalatii din Romania. Unele repere sunt produse de noi in Romania, cum ar fi detectorul de gaz metan Inogas, unul dintre cele mai performante din lume, sau in alte tari conform standardelor europene. Celelalte produse sunt importate, cautand mereu sa imbunatatim portofoliul de produse cu branduri de renume mondial.


Misiune & Strategie

Sa oferim cele mai inovatoare solutii pentru instalatii, cu un accent puternic pe confort si siguranta.

De-a lungul anilor am facut demersuri importante pe acest segement. Suntem singura companie din Romania care ofera produse cu o rezistenta la presiuni de pana la 40 de bari. Suntem prima companie din Romania care a dezvoltat si implementat un display in limba romana in gama de termostate ambientale sau care ofera 10 ani garantie pentru produsele de compresiune. Ca urmare a politicii orientate exclusiv catre calitate, am devenit distribuitorul unic al companiei Agru Kunstsofftechnik Gmbh in Romania.


Oferim solutii

Division Gas se distinge prin maniera eficienta cu care abordeaza fiecare proiect si prin orientarea exclusiva catre rezultatele dorite de client. Acestea, impreuna cu o politica de preturi competitive si grij a de a respecta fiecare deadline fac din noi partenerul ideal al multor companii romanesti si straine. Reusita acestei strategii de dezvoltare durabila se bazeaza in principal pe valorile impartasite la nivelul intregii companii Division Gas: customer centricity, spiritul de echipa si inovatia.

In fiecare zi, noi clienti ne acorda increderea lor si noi colaboratori se alatura echipei noastre.
De aceea, consideram ca vom reusi sa ne pozitionam conform misiunii noastre in urmatorii ani si sa devenim cei mai buni.