Detectorul de gaz metan Inogas

Detectorul de gaz metan Inogas

Compania românească Division Gas Solutions a început producția de detectoare de gaz metan Inogas. Această decizie marchează un moment foarte important în evoluția companiei, prin prisma extinderii masive a gamei de produse și a serviciilor oferite recent.

Detectoarele Inogas sunt produse conform standardelor europene, calitatea acestora fiind superioară multor altor astfel de produse comercializate în Romania sau în alte state europene.

Experiența vastă si capacitățile excepționale în fabricarea și proiectarea unui număr variat de dispozitive a dus pe parcursul anilor la dezvoltarea a numeroase produse cu destinație specială. Detectorul Inogas este un produs cu adevărat de ultimă generație – venind cu un puternic accent pe siguranță și confort. Detectorul a fost conceput conform standardelor europene EN 60335-1 și CEI-EN 50194-1, garantând fiabilitate și eficiență. Este proiectat să funcționeze perfect cu electrovalvele normal deschise și normal închise la voltajul de 230V, find o alegere ideală pentru locuințe.

Montajul detectoarelor Inogas produse de Division Gas Solutions se realizează extrem de ușor, produsele fiind însoțite de manuale de produs atent redactate astfel încât să fie accesibile chiar și persoanelor cu cunoștințe reduse privind utilizarea detectoarelor de gaz metan.

Produsele din această gamă fabricate de Division Gas Solutions
vin cu asistență tehnică gratuită privind toate aspectele legate de instalare, montaj și functionare a produselor Inogas.

Se oferă, de asemenea, garanție 3 ani pentru detectoarele Inogas înregistrate pe site-ul companiei www.divisiongas.ro.

Division Gas Solutions este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața firmelor de producție și distribuție de materiale pentru instalații din România. Misiunea companiei este să ofere cele mai invoatoare soluții pentru instalații, cu un puternic accdent pe siguranță și confort. Division Gas Solutions se distinge prin maniera extraordinară cu care abordează fiecare proiect și prin orientarea exclusivă către rezultatele dorite de client.
Compania Agru Austria a stabilit un parteneriat cu Division Gas Solutions
23.06.2015

AGRU Kunststofftechnik GmbH este unul dintre liderii pieței europene în industria de producție de pl..
Detectorul de gaz metan Inogas
23.06.2015

Compania românească Division Gas Solutions a început producția de detectoare de gaz metan Inogas. Ac..
Division Gas depaseste bariera de 100.000 de termostate
23.06.2015

Începând cu anul 2012, compania Division Gas Solutions și-a extins aria de activitate începand comer..
Prima companie din Romania care introduce pe piata un termostat in limba romana: DG 908 RF
23.06.2015

Compania Division Gas Solutions este prima companie din Romania care introduce pe piață un termostat..